vineri, 17 iunie 2011

HARTI DE ORIENTARE SPORTIVA DIN TOATA ROMANIA

Dragi orientarişti,

Comisia de Hărţi a FRO a realizat acest album al hărţilor de orientare din România, peste 1000 de hărţi, de concurs şi de antrenament. Desigur că el este incomplet, măcar şi pentru că hărţile mai vechi sunt mai greu de găsit. De aceea rugămintea noastră este să ne sprijiniţi şi dacă aveti hărţi care lipsesc din acest album să ni le trimiteţi, fie fizic d-lui Dan Popescu, la adresa B-dul Aviatorilor, nr.31, sectorul 1, Bucureşti, fie scanate, pe adresa e-mail i_gheuca@yahoo.com. Nu uitaţi că aceste hărţi se supun legii dreptului de autor şi că nu este permisă reproducerea şi folosirea acestora în scop lucrativ fără acordul autorului sau, după caz, al proprietarului hărţii.
Ion Gheuca şi Stelian Dan Popescu

Puteti trimite si pe adresa   adrian_pasol@yahoo.com    pentru a le posta ... 
Tin sa precizez ca aceste harti au fost date da catre domnul Ion Gheuca pentru a le publica.

Mai jos jas veti gasi o serie de linck-uri,fiecare linck este destinat fiecarui judet din Romania.

2 comentarii:

  1. Admirabil efort. Nu am deschis decat judetul Cluj si m-au napadit amintirile. Primul meu cantonament la Gilau in 1986, cu zona de la Agarbiciu unde i-au intepat viespile pe Profu (Galateanu), pe Horia si pe Ovidiu Duca; Faget 10a (apropo, Zsuzsa Fey are pe pagina ei de web o harta scanata la rezoluite f buna), zona mea preferata de la Gheorghieni/Feleacu unde acum multi ani ne-a organizat Fey Sandor una din cele mai frumoase sprinturi posibile (am mers pe jos pana in partea de sus a hartii iar sprintul a fost tot in coborire, daca ratai ceva trebuia sa urci inapoi)... Nici nu mai stiu ce sa mai scriu aici, ata de multe amintiri.
    Am ajuns pe blog-ul tau de la Daniel de pe Facebook. Felicitari, postarile sunt foarte frumoase si te indeamna sa mai citesti. De asemenea ma bucur mult sa vad orientaristi din Bucuresti, mai noi sau mai vechi. In special veteranii, dl. Barbu (eu sunt de-o varsta cu fata lui Catalina), dl. Damian, si bine-nteles dl. dr. Stroescu. Sa speram ca vom face si noi orientare pana la varsta dumnealor. Merci din nou si mult success

    RăspundețiȘtergere
  2. As putea face rost de o harta pentru orientare sportiv in zona fostei tabere de pionieri din Timisul de Sus . Va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere